Cadre din viata

Mesajul meu de Paşte

Bună dimineaţa şi Hristos a înviat! Sper că sunteţi sănătoşi şi bucuroşi de această zi. Pentru că nu vreau să vă plictisesc, mesajul meu de Paşte este următorul: Sper ca măcar în aceste zile în care sărbătorim Învierea Domnului nostru Iisus Hristos să aveţi Linişte în gânduri şi suflete. Să trăiţi aceste momente lângă cei dragi sau cu gândul la cei dragi vouă! Vă doresc să uitaţi de toate necazurile şi supărările, măcar în aceste două zile. Despre cei care v-au făcut rău să gândiţi că au nevoie de Ajutorul Lui. Au făcut acele lucruri pentru că sunt ratăciţi şi înraiţi. Gândurile şi faptele lor sunt controlate de altcineva. Să ne fie mila de ei şi să ne rugămpentru îndreptarea lor. Să-i strangeţi in braţe pe cei ce-i aveti aproape. Este o minune. Să vă bucuraţi de tot! Nimic nu este veşnic, cu excepţia sufletului. Este atât de frumos încât nu merită pătat de lucruri lumeşti. Aveam multe să vă spun, însă am promis să nu vă plictisesc cu toate gândurile mele.

Să aveti bogăţie în suflet şi bucate pe masă. Măcar un ou vopsit, o felie de cozonac, o fărâmă de drop şi un fir de ceapă verde să vă bucure gusturile în această dimineaţă sfântă! Fie ca Învierea Domnului să vă aducă lumină şi speranţă! Toate să se reseteze după gândurile voastre curate şi să aveţi bucuria reinceperii unui nou drum, plin de speranţă! Sănătate! Paşte FERICIT!

Acest mesaj, din suflet, este și pentru prietenii și cititorii mei care au alte credințe și obiceiuri. Nu ne desparte nimic! Este numai un mod diferit de a vedea unele lucruri, asa cum se întâmplă cu multe alte subiecte. Respectul meu este acelasi! Ne apropie bunătatea, indiferent de forma și conținutul mesajului vostru, ori de abordarea religioasă.

Toate cele bune!

Mesajul meu de Paşte was last modified: aprilie 7th, 2018 by Marian Gavrilescu
Marian Gavrilescu

Leave a Comment
Share
scris de
Marian Gavrilescu

Postari recente

Vreau să introduc manager MMS (director MMV) în COR. Ce părere aveți?

De ce vreau să introduc manager MMS (director MMV) în COR (Clasificarea Ocupațiilor din România)?…

2 luni ago

Rebranding Dragon Star Curier – cum arata noul logo DSC si care este explicatia lui.

In urma cu numai trei luni, acceptam o noua provocare - un nou proiect de…

3 ani ago

Schimbarea ta trebuie descoperita de cei din jur, nu cunoscuta inainte!

Daca ai decis sa schimbi ceva la tine sau chiar sa te schimbi radical, felicitari!…

3 ani ago

Voi lasati copiii sa se uite la serialul „Las Fierbinti” de pe PRO TV?

Aseara ma uitam cu Luca Si Adelin, in foisor, la serialul "Las Fierbinti" de pe…

3 ani ago

Despre consultantul în marketing și cât este de important

Consultantul este consilierul directorului general (sau owner) și supervizorul celor desemnați să implementeze strategia de…

3 ani ago

Despre stoc de marfă, comportamente și soluții

M-a sunat o clientă, era vorba despre stoc de marfă, întelegerea unor comportamente și identificarea unor…

3 ani ago