Adelin multumit de „Petreceri Fantastice”

Sunt foarte obosit si este o ora tarzie. Nu ma culc inainte de a multumi unei persoane care a facut totul ca pustiulica al meu, Adelin-Viorel, baiatul meu cel mic, sa se simta extraordinar.

Cei de la Petreceri Fantastice mi-au trimis o fata minunata, Elena. Bine dotata tehnic (de pictat, desenat, baloane, jocuri, etc), cu program structurat, deschidere si gestionare miraculoasa a situatiilor (au fost cateva cumpene datorita disputelor dintre copii, insa dezamorsate perfect de Elena).

Stie sa cante, sa picteze, sa se joace cu copii si sa transmita incredere si bucurie.

Elena, mi-ai placut!

Un prieten m-a recomandat aceasta companie, Petreceri fantastice. La inceput am fost sceptic. Inca unii care fac de toate, mi-am zis eu. Am mers totusi pe mana amicului si nu regret. M-a costat corect si a fost ce trebuia.

Nu stiu daca aceasta postare poate sa transmita incantarea mea. Trebuie sa ma credeti pe cuvant. Va spune unul care a cunoscut cativa animatori si care invita anual de 3-4 ori persoane din bransa asta.

M-am decis sa lucrez de acum inainte cu Petreceri Fantastice!

Prea multa lauda si prea multa reclama, nu-i asa!

Trebuie sa fac si un repros. Trebuia sa vina la 17.30, insa a ajuns cu 30 minute mai devreme, s-a schimbat si a intrat rapid in paine. Sincer, eram stresat pentru ca discutasem 90 de minute si nu venisera toti copii. Elena a stat cca 130 de minute.

Toti copii au fost incantati, iar Adelin… cel mai bucuros. A primit si o medalie speciala, iar in plus a fost vedeta petrecerii. Incerc sa pun pe facebook cateva poze, in zilele urmatoare.

Toate cele bune!

Petreceri-Fantastice-2

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.