Am vazut Taxi 5. Cel mai bun din serie! Vi-l recomand!

Tocmai ce m-am intors de la premiera filmului Taxi 5. Cel mai bun din serie! Vi-l recomand! Recunosc ca m-am dus cu inima indoita, cand am vazut schimbarea de personaje. Am ras mult. Multe faze cu umor de calitate si scene moderne. Are un altfel de parfum. Daca in primele serii orasul era pus in plan secund, acum reusim sa surprindem si frumusetea lui. Se pune mare pret pe Marseille. O sa vedeti implicarea oficialitatilor locale si nationale. :)) Personajele sun mai curate. Nu in orice moment al filmului. :)) Iubirea este mai patimasa si dusa la cele doua extreme. Cate sacrificii se fac pentru iubire! :)) Daca mergeti cu iubitele, sa le spuneti ca este numai un film si ca in viata reala altele sunt cerintele. In plus, la noi in Romania… va descurcati! :)) Va dati seama ca nu pot si nu trebuie sa va dau mai multe detalii.

Va recunosc ca am luat decizia ca la film sa nu mai intru cu floricele , nachos, etc. Numai o bautura racoritoare (apa, suc, etc). Prea mult ras si… descoperiti voi!

Trailerul nu arata adevaratul film. Este pentru prima data cand se intampla acest lucru, in sens pozitiv. Nu vreau sa-mi amintesc de un film in care am vazut in promo 3 glume tari si acelea au fost in tot filmul, iar restul balarii.

In incheiere, as vrea sa va intreb ce marca credeti ca o sa fie noua Taxi 6? Ar fi interesant sa ne dam cu parerea si sa vedem ce se intampla. In plus, sunt deschise multe linii de scenariu care sa faca legatura cu varianta urmatoare.

Sunt curios care sunt parerile voastre. Sunt curios sa vad daca aceasta noua abordare va place si voua mai mult. Sunt curios sa vad ce personaje v-au placut. Personal mi-a placut personajul principal si femeia mecanic. Nu uitati sa vedeti filmul si sa-mi scrieti aici.

Toate cele bune si vizionare placuta! Merita!

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.