Caut doamna cu casa care vrea sa se marite

Daca locuiti la casa, in Nordul Capitalei, aveti sansa sa va incadrati la o propunere foarte interesanta. „Caut doamna maxim 40 ani, singura, cu casa in cartier, care vrea sa se marite” Nu pot sa divulg numarul de telefon, insa il gasiti, daca va incadrati, pe stalpii din zona amintita. Mi-a placut acest anunt matrimonial. Sunt curios de impact, insa cel care l-a conceput s-a gandit la toate.

Acest anunt imi aminteste de o vizita la o slujba de alta religie. Un amic de-al meu, membru al acelei forme religioase, m-a rugat sa-l insotesc la o sedinta. Acolo, aveam sa aflu ca sunt la un fel de predica-slujba. A fost interesant pentru cultura mea generala.

Care este legatura cu anuntul?

Ei, bine, acolo era un barbat la cca 40 de ani care povestea tuturor cat de mult s-a chinuit si, in cele din urma divinitatea l-a ajutat. A mers din camin in camin, din oras in oras, manca cate un colt de paine in fiecare zi si alte intamplari dramatice. Toti, inclusiv eu, eram curiosi sa vedem care a fost rezolvarea.

M-am casatorit cu o fata bogata!

P.S. Deci, nu trebuie sa ne pierdem speranta! Nu este o ironie. Unii dintre noi pot alege astfel de solutii. Spilul este ca pe langa casa sa aiba bani si masina, altfel, cu facturile astea, s-ar putea ca avantajul sa fie invers.

Toate cele bune!

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.