Charlie Hebdo, ti-ai ucis oamenii etaland frustrari si nu ai invatat nimic. Cu ce a gresit Simona?

Incredibil, cum ni se multumeste pentru ca am fost alaturi de ei dupa tragicul eveniment.  Charlie Hebdo, ti-ai ucis oamenii etaland frustrari si nu ai invatat nimic. Cu ce a gresit Simona?  Pentru cei care nu au aflat, celebra publicatie de satira frantuzeasca a publicat o caricatura cu Simona Halep, castigatoarea de la Roland Garros, care tinea in mana trofeul si strica: „Fier vechi, Fier vechi”. Francezii au uitat ca am fost langa ei, poate chiar exagerat. Imi amintesc ca multi dintre romani si-au afisat la poza de profil imaginea „Je suis Charlie”. Multi dintre romani au iesit in strada. Multi dintre romani au cumparat exemplare din publicatie ca ea sa nu moara asemeni angajatilor. Asa ne multumesc? Stim despre ei ca sunt inteligenti si ating puncte sensibile intr-un mod elegant pentru publicul larg. De data asta, ca si in cazul situatiei care a dus la acel masacru, eleganta s-a transformat in frustrari si a rezultat…

Noi i-am omorat! Asta stim sa facem cel mai bine!

Mi-am imaginat ca reprezentantii publicatiei sunt in fata mea si am dorit sa le spun cateva cuvinte. „La voi se numeste prostie. Ce ati facut voi nu are legatura cu media, nu are legatura cu o publicatie serioasa, fie ea si de satira. Daca as avea o publicatie similara as pune o caricatura in care sa va apara sediul vostru, cadavrele colegilor pe jos, sange peste tot si voi cu mainile scoase in fata si pline tot de sange. Langa, mesajul: Noi i-am omorat! Asta stim sa facem cel mai bine!”

Aceasta postare nu trebuia sa existe. Animalele acestea nu merita o astfel de satisfactie. Este modul prin care mi-am etalat o frustrare si-mi pare rau. Le-am blocat toate legaturile si o sa-i raportez peste tot in mediul online. In plus, o sa le recomand la romani sa nu-i mai cumpere. Nici macar in loc  de hartie igienica.

Simona Halep, nu trebuie sa te afecteze! Viermii nu trebuiesc bagati in seama. Nu trebuie nici sa-i strivesti. Dispar ei singur, prin propriile sabotari.

Sa auzim numai de bine, nu si de Charlie Hebdo!

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.