Despre Ateliere de Masaj – Reparatii prin masaj sau cum am aflat cat de defect sunt!

In scurt timp voi atinge borna 41. Poate mult, poate putin, numai Dumnezeu stie. Cert este ca am inceput sa primesc niste semnale. Se aprinde becul, trebuie sa vad care este treaba. Stiu, trebuie sa am grija de mine. Ceva kilograme in plus, full activitate sedentara si mici derapaje de la alimentatie, plus lipsuri la sport… De stres nu mai spun. Incarc zilnic un sir de vagoane. Motorul ma fac ca nu-l aud cum huruie, insa caroseria si cu rotile pareau ca urmeaza sa intre in greva. Cum nu vreau miscari sindicale, vad destule la tv, m-am gandit sa iau de bun sfatul unui prieten si sa merg la un mecanic specialist in asa ceva. Amicul, ceva mai batran ca mine (trei ani, mai exact), stie deja mersul si are propriile mecanisme de aparare. A testat piata si a gasit ce este mai bun. Tin sa-i multumesc ca nu m-a lasat sa fac si eu aceeasi munca si chiar mi-a recomandat ceva bun. Offf… ma invart in jurul casei, deoarece nu stiu de unde sa incep a va povesti.

Despre Ateliere de Masaj – Reparatii prin masaj sau cum am aflat cat de defect sunt!

Am luat numarul si am sunat. Sincer, nici nu am intrat pe site, facebook sau altceva. Am mers orbeste la acea locatie, curios si incantat de ce mi-a povestit amicul. Se numeste Ateliere de masaj – Reparatii prin masaj si mi-a schimbat viata in aproape doua ore. M-am dus sa repar caroseria si mi-au propus un concept prin care sa rezolv si celelalte componente ale vehicolului care-mi deserveste creierul.

Ateliere de Masaj-Reparatii prin Masaj

Multumesc mult, Silvia!

Cum am intrat, m-a izbit o stare de bine, o incarcatura pozitiva si puternica. Ulterior am inteles ca este vorba de suma gandirilor pozitiv-constructive a celor care activeaza acolo, nu de altceva. Am „cazut” la Silvia. Asa se numeste doamna terapeut care a avut grija de mine. Am completat repede o fisa de anamneza, cred ca asa-i spune, apoi am intrat in atelierul in care urma sa fiu reparat. Precaut din fire, am intrebat cate ceva de competente, experienta, etc. Imi pare si acum rau ca am facut asta. Cred ca am si pierdut timp pretios. Nu de alta, dar cand mi-a spus cate specializari are si ce experienta… De la Trainer, Specialist auriculoterapie, Terapeut specialist, Terapeut medicina Chineza, Terapeut Medicina Traditionala Ruseasca, Tehnici de-alea, de-alea, Cu energi cu proceduri, cu… Va dati seama ca nu le-am retinut pe toate. Am retinut ca a aparut pe la tv si ca a venit de la Therme. Ma rog, vedeti voi, cei care mergeti acolo. Va recomand cu caldura!

Iar am luat-o pe aratura. Scuze, revin la povestire. M-am pus pe masa de masaj si a inceput sa ma scaneze din cap pana-n picioare. Ba cu „paranormalul”,ba cu atingeri punctuale. Si, a inceput sa-mi spuna: ai asa, esti asa… Mama, ma gandeam sa te sun si sa-ti spun ca merg direct la REMAT. Tot ea, Silvia m-a linistit. Pentru asta facem asta, pentru asta facem asta, etc Dupa cum vedeti, nu vreau sa dau nume de defectiuni. De la spus, pana la fapte nu a fost decat un pas. Mi-a creionat repede un program mixt din mai multe terapii, fiecare patologie cu solutia ei si a trecut la treaba. Mi-as dori tare mult sa stiu sa va spun ce mi-a facut si in ce ordine, insa nu ma pricep. Stiu ca m-a masat din crestetul capului si pana-n varful degetelor, mi-a aplicat diverse proceduri in zonele cu probleme, etc Totul a fost un spectacol si o opera de arta. Pietre calde, Bile, cristale, ulei incins, ventuze, electropunctura (sper sa nu gresesc), masaj cu bambus, etc.  La final mi-a facut o „securitate energetica”. Cert este ca am plecat de acolo ca un fulg. Nu tu dureri de spate, de gat, dar mai ales de picioare. Silvia, ai facut minuni cu mine! Nu stiu daca masajul creaza dependenta, insa nu-mi pasa. O sa merg de 1-2 ori in fiecare saptamana.  Chiar este un loc minunat, cu oameni minunati. Pe acea tura mai era si un baiat, Paul, daca am retinut bine. Am inteles ca a studiat in China si ca este foarte bun pe tot felul de minuni terapeutice. Eu raman la Silvia.

Toate cele bune!

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.