Iulian Ichim este un mare nesimtit!

Ieri a trecut pe la mine un vechi si bun prieten, Iulian Ichim. Daca ma gandesc mai bine, un fost prieten. M-a surprins intr-un mod in care m-a determinat sa-l denumesc „un mare nesimtit”. Da, este un mare nesimtit! In primul rand, se pare ca nu a trecut cam de mult pe la mine pe la birou. Dovada ca s-a indreptat intr-o alta zona a cladirii. Este adevarat, aveam candva biroul in acea zona, dar cu ceva vreme in urma. Dar sa va spun de ce nu-l mai suport. Tot cu ceva vreme in urma, era „gras si frumos”, asa ca mine. In plus, nu avea asa mult tupeu si nu era nici atat de increzut. Sunt si acum socat! In loc sa vorbim si noi de ce este mai important, Iulian Ichim, fostul meu prieten, a inceput cu: „Acum am 75 de kg, m-am inscris la tot felul de competitii sportive si actiuni, sunt instructor de fitness si nutritionist certificat etc”. Eu cred ca baiatul asta a suferit un soc si s-a schimbat radical. Unde este Iulian Ichim, prietenul meu?

Iulian Ichim GrasSincer, pe acest personaj imi venea sa-l dau afara din birou. Pe fereastra, evident. L-am intrebat de ce face toate astea si mi-a spus: „In primul rand, aveam nevoie de ajutor. Trebuia sa fac ceva cu viata mea si cu corpul meu. Era o lupta interioara. In plus, vreau sa-i ajut si pe altii. Este o problema grava cu alimentatia si sportul la nivel national. Daca o tinem asa, o sa-i depasim pe americani in statistici. Nea Iulian Ichim, dar visul nostru este sa-i depasim pe americani la orice. Nu vezi ca-i copiem la toate? „Americanii nu sunt numai mancatori si sedentari. Si ei au programe de acest gen.”

Ce mai tura vura. Iulian Ichim este un mare nesimtit si nu mai poate sa fie prietenul meu. Sa-l luati voi si va spalati cu el pe cap. Sau sa-l testati sa vedeti de ce este in stare.

Cu baiatul asta, Iulian Ichim nu pot sa fiu prieten decat daca vad ca a schimbat viata minim unei persoane (ideal din Buftea) in modul asta, daca eu imi schimb viata… sau daca el revine la ce a fost… gras si frumos!

Nici nu te salut, Iulian Ichim!

Iulian-Ichim-competitie

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.