A pierdut pariul cu Dragnea si a plecat in America. Acum sau mai de mult? :))

Pentru cei care nu stiu cel mai penibil eveniment din ultima vreme, le reamintesc ca un blogger din Galati l-a provocat pe Dragnea si a pierdut pariul. Am scris despre acest subiect, din punct de vedere tehnico-profesional. Acum, a venit vremea sa scriu si o frumoasa urmare, cu iz de pamflet si demna de filmele cu prosti. Dupa cum spune News.ro, care l-a urmarit pe facebook,  bloggerul, care de fapt era taximetrist, a plecat de urgenta in America. Aceeasi sursa ne da si o poza de pe reteaua de socializare cu Bogdan Lungu in fata Empire State Building din New York, in mana cu un drapel national.

Ce mai aflam in curand?

Sa recapitulam, bloggerul care nu era blogger este de fapt taximetrist. Nu era din Bucuresti, era din Galati. Nici sarac nu este ca si-a permis sa plece in America. Ce mai aflam in curand? Ca nu este roman, ca este din Siria venit la scoala in Galati? Personal, ma macina niste ganduri. Ma gandesc sa lansez niste intrebari, asa pentru mine, numai pentru mine. Cum mama masi a primit viza asa de repede? Este imbracat cam gros, desi la New York sunt 22-29 grade in perioada asta. Sa-ti iei bocanci si cojocel… In plus, de la noi nu puteai sa pleci in bocanci si cojocel ca scuza. Deci? Mi-a placut steagul. Este unul de garda. Special, scos parca de pe un catarg ceva. De unde?

Bogdan Lungu, eu cred ca te-ai ascuns si ai promovat o poza mai veche. Baietii de la media care te-au preluat, uitandu-se intamplator pe profilul tau, au aflat si  de o convorbire cu un prieten din care rezulta ca s-ar putea sa nu te mai intorci si sa stai acolo. Aaaa, si faza cu cei 150 de km de autostrada. Te referi sigur la ruta Pitesti-Sibiu sau Ploiesti-Brasov, nu? Altfel, ne suparam. Nu cred ca ne crezi asa prosti!? Eu zic sa te ascunzi bine cateva zile. Poate ne trimiti si o poza proaspata, eventual si biletele de avion. Apropo de bilete, sunt platite de tine sau intra in combinatia de PR? Daca sunt platite de ei, bravo tie! Baiat destept, roman orientat adevarat!

P.S. Voi chiar ati reusit sa aratati cat de simpli sunt politicienii si cat de normali sunt cei care fac pariuri cu ei! Bravo! Merg sa-mi fac o limonada. Am mare nevoie!

Sa auzim numai de bine!

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.