Cantarule, iti promit ca incep de luni! Ma inscriu si la Maratonul de la Brasov. Crede-ma!

Ups, am pus cateva kilograme. M-am urcat pe cantar si mi-a fost rusine de mine, dar mai ales de cantar. A fost partenerul meu atata amar de vreme si simt ca l-am dezamagit. Cantarule, iti promit ca incep de luni! Ma inscriu si la Maratonul de la Brasov. Crede-ma! Asa o sa fie! De luni, 14 mai 2018, intru la regim si la trei antrenamente pe zi. Vreau ca pe 19 si 20 mai sa fiu la Maratonul International – Telekom Sport de la Brasov. Stiu, asa spuneti si voi ca incepeti de luni si… Eu nu sunt ca voi. Pur si simplu, acum am aflat de acest maraton si mi-am propus sa particip. La mine este o intamplare ca incep de luni. Nu este un cliseu. Mi-am programat ceva festine culinare in zilele urmatoare si weekendul este full cu evenimente si mancare buna. :))

Veniti si voi la Brasov!

Comunicatul organizatorilor: „În acest an una dintre cele mai atrăgătoare competiții de alergare de șosea, Maratonul Internațional Brașov powered by Telekom Sport, ajunge la cea de-a patra ediție. Organizatorii mizează pe mai mult de 3.000 de pasionați de sport la start, de toate vârstele, din România și din străinătate. Maratonul Internațional Brașov înseamnă două zile de spectacol, pe 19 și 20 mai, în care participanții se vor bucura din plin de atmosfera și surprizele unui eveniment la standardele AIMS, cel mai important for international din domeniu. Cursele au doar limita inferioară de vârstă, de șase ani, și o varietate de probe care satisfac orice nivel de pregătire. Printre acestea se numără cursa de maraton (42 km), cea de semimaraton (21 km), cursa simplă (10,7 km), cursa populară (5,7 km, caritabilă, necompetițională și necronometrată), cursa team run (4×10,7 km) și cursa copiilor între 6 și 14 ani. Anul acesta vor exista și două curse în premieră: cea de 2,5 km, necompetițională și necronometrată și Crosul Universității Transilvania, de 2,5 km. Înscrierile sunt deschise publicului până în data de 15 mai.”

Detalii pe site sau facebook!

Prin urmare, marti ma inscriu. Stiu ca este pe ultima suta, insa vreau sa ma testez inainte. Marti dimineata o sa stiu la ce cursa sa ma inscriu. O sa-l conving si pe colegul Iulian Ichim! El se mai duce sa-si faca poze pe la astfel de evenimente.  :))

Daca m-ar intreba cineva: Ce te motiveaza sa faci sport? As raspunde: Starea de bine de dupa. Senzatia de usurare si modul in care simti ca circula sangele! Sper ca si voi simtiti in acelasi mod.

Sa auzim numai de bine!

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.