Iubesc OINA – tu cat iubesti Sportul National?

Dupa 15 luni de Oina am invatat multe lucruri. In primul rand, ca nationalismul se manifesta la majoritatea romanilor numai pentru 1 minut… mai mult declarativ! Daca reusesti sa fixezi ceva in acel interval este posibil sa reusesti. Din fericire sunt si foarte multi romani care-si doresc sa identifice modalitati prin care sa-si dovedeasca legatura cu tara si chiar sa-si aduca contributia la un astfel de proiect. Mi-am propus, pentru 29 iunie sa fac un prim test. Ma prevalez de faptul ca Oina a devenit, cu acte-n regula, Sport National si de o etapa normala de campionat sa verific acest lucru.

Care sunt argumentele pentru care un roman adevarat sa vina pe 29 iunie la Stadionu Cotroceni (baza BNR)?

2. Sa aflam ce nu stiam despre oina

3. Sa stim cu ce se mananca, noi si copii nostri

4. Sa vedem meciuri de oina adevarate

5. Sa vedem un meci de oina cu personalitati din toate domeniile

6. Sa vedem cum imvata copii sa joace oina

7. Sa sustinem campania „Iubesc Oina!

8. Sa ne pozam alaturi de idolii nostri din Sport, Arta, Teatru, Film, Moda, Politica, Muzica, etc. BNR va fi reprezentata la varf. Guvernatorul Mugur Isarescu este mare fan al oinei. Nu pierde niciun meci, mai ales cand acestea se desfasoara pe arena BNR.

9. Surprize pe care nu le pot deconspira in aceasta postare. Pot sa va spun ca ele includ prezente importante din conducerea statului, articole de oina si elemente artistice.

10. Sa petrecem o duminica placuta alaturi de familie si prieteni (la eveniment va fi si o zona de food & drinks

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.