Ralflo, victima la The four – Cei 4!

O sa va surprind. Sotia, seful suprem, butona telecomanda in cautarea unui program care sa ne intereseze. Cand a ajuns in dreptul Antena 1, am descoperit o emisiune concurs la care participa Ralflo. Evident ca am fost curios si am cerut sa urmaresc aceasta faza. Personal, nefiind specialist, mi-a placut mai mult Ralflo decat Francesca Ilie. Vedeti mai jos cele doua interpretari.
Carla’s Dreams i-a acuzat pe Dragos Udila si Alexandra ca au complotat ca la duel sa mearga Francesca. A fost o diversiune diabolica la care a adaugat un scenariu incredibil („… ati pus fetita asta de 19 ani pe sina de tren si ati trecut peste ea cu trenurile voastre unite” – din memorie), plus pozitia, „autoritatea” pentru fani, etc. Publicul a reactionat si a decis sa mearga mai departe Francesca. Scorul a fost strans, insa diferenta a fost invers si mai mare. Parerea mea si vizibila cu ochiul liber. Astept si parerea voastra, mai ales a specialistilor. Repet, in opinia mea, „victimizarea” a decis castigatorul!

Sigur, este o banalitate, insa vreau sa accentuam astfel de situatii pentru a intelege si a incerca sa ne comportam normal. Stim, subconstientul are metehnele lui, dar cu exercitii si concentrare putem sa fim obiectivi. Va recomand sa cititi si: Victimizarea si curiozitatea in topul metodelor de manipulare a romanilor. O sa intelegeti mai bine! In acest caz, „Victimizarea” s-a facut in favoarea lui Francesca, victima a fost Ralflo, iar comunicatorul/manipulantul a fost Carla’S Dreams

Nu cred ca este o problema pentru Ralflo ca nu a mers mai departe. Sincer, nu cred ca avea sanse sa castige concursul, insa…

P.S. Ralflo, si eu asteptam varianta originala pentru „La Boheme”. Mi se pare una dintre cele mai puternice si emotionante piese! Asta nu inseamna ca nu mi-a placut varianta ta!

Sa auzim numai de bine!

Un comentariu la „Ralflo, victima la The four – Cei 4!”

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.