Marian Gavrilescu

Intrapreneur & Senior Consultant în Management, Marketing, Vânzări, Dezvoltare

I-am luat in bascalie si nu i-am crezut. Macar sa-i ascultam dupa ce au murit! Merita!

Pur intamplator, am ajuns la un interviu oferit de Corneliu Coposu lui Radu Moraru. Nu m-a interesat calitatea filmarii. Mi-am dorit sa-i ascult teoriile despre viata si societate. Am vrut sa vad cat de actuale sunt vorbele lui. Succesul si performanta, in opinia mea, depind de doua tipuri de abordari: 1. Ancorarea in trecut – Numai in exemple de reusita si/sau valori (in acest caz,  Coposu, Ratiu, Campeanu, etc); 2. In viitor – analize, proiectii, constructii ideale si preocupare pentru implementarea lor constructiva.

Domnilor Ratiu, Campeanu, Coposu, etc,

Va cer iertare in numele poporului roman, pentru ca nu am stiut sa va aparam, ascultam si intelegem. I-am lasat pe cei interesati sa ne prosteasca. I-am ajutat sa va umileasca si sa va ia in bascalie. Imi pare rau! Nici acum, cand vedem ca ati avut dreptate in tot ce ati spus, nu vrem sa va ascultam. Ne lasam prostiti, exact de cei indicati de voi ca fiind cele mai mari pericole pentru statul si neamul nostru.

Imi pare rau ca ati trait degeaba si v-ati riscat pentru noi!

Doamne, ce multe as vrea sa spun! Ma limitez la a indruma cititorii acestui blog sa caute mesajele acestor minunati oameni. Sa le asculte cu atentie, sa le compare cu ce se intampla si sa inteleaga ce este de facut. Poate mai avem o sansa, desi mi se pare ca este destul de tarziu!

Din nefericire, nu avem variante. Cei care vor sa devina alternativa si au configuratia necesara, sa face o meserie din a intelege si invata conceptele acestor imense personalitati. Documentati-va corect, invatati, asimilati si folositi! Va asteptam sa iesiti la lumina. Avem mare nevoie de voi!

Sa auzim numai de bine!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.