Cadre din viata

Sa coboare Florea Florian si soferul!

Am incercat sa nu ma mai las afectat de ce se intampla in Buftea. Asta a pus capac! Luni baiatul si nepotul meu au fost dati jos din autobuz 101 al primariei. Mai repede decat s-au urcat. Motivul ? Numai soferul stie. Copiii si calatorii nu au inteles gestul. Nu au avut ce face si a trebuit sa se intoarca la scoala si sa ceara ajutorul doamnei invatatoare. Multumesc Lui Dumnezeu ca nu au patit nimic! Au fost dusi acasa cu microbuzul scolii de un sofer profesionist si iubitor de copii. Eu am aflat in ziua urmatoare. Sotia a cerut explicatii soferului si nu a primit decat negare. Nu scuze, nu explicatii…nimic. Tot sotia s-a prezentat si la domnul Florea Florian, seful soferului. A depus si o sesizare scrisa. A facut-o mincinoasa si a refuzat sa faca o ancheta. Astazi am aflat de la o mamica si surprinderea calatorilor. A spus: „Nici nu au apucat sa urce ca au fost dati jos. Nu au facut galagie sau altceva. Am incercat sa cer explicatii, insa s-a pus in miscare. M-a surprins foarte neplacut gestul. Ma gandesc ca putea sa fie si fetita mea in aceasta situatie.”

 

Domnule sofer, nu-ti cunosc numele si nici nu vreau. Poate ne cunoastem si suntem prieteni. Nu ma intereseaza. Sa-i multumim impreuna lui Dumnezeu ca nu au patit nimic copiii. Nici nu vreau sa ma gandesc. Nu stiu unde o sa lucrezi dupa plecarea de pe acest autobuz al cetatenilor orasului Buftea. Nici nu ma intereseaza! Nici pe tine nu te-a interesat de acei copiii. Daca ai copii, ai grija de ei. Iti doresc sa nu ai parte de un … care sa-i faca sa planga nejustificat si sa-i puna in situatii delicate. P.S. Daca doreai bani de la ei, copiii erau pregatiti sa-ti si plateasca, desi nu este regulamentar. M-as fi bucurat mai mult sa fi un spagar, decat un …

Domnule Florea Florian, va respect datorita varstei si diplomatiei de care ati dat dovada in relatia cu mine. Am inteles ca aveti o stare precara de sanatate. Imi pare rau. Din suflet, va doresc sa va rezolvati aceste probleme. Am trecut cu vederea toate situatiile in care „nu ati putut sa ma ajutati”. Exemple: Neridicarea gunoiului dupa ce am facut curat in centrul orasului (toata lumea stie ce era la PNL), nefurnizarea de pavele, banci, etc. Le-am considerat sicanele primarului. Am trecut cu vederea si ca nu mi-ati inchiriat ciripicarul, desi veneau niste bani la buget. Stiu, nu v-a lasat nici primarul actual. Mi-ati spus.

Am trecut cu vederea controalele pe care le-am primit de la diverse institutii si m-au intarit expresiile: „Domnule Gavrilescu, cu ce l-ati suparat asa tare pe primar?” Le-am pus pe seama unor orgolii prostesti ce vor fi pedepsite de altcineva.

De aceasta data, este vorba de copilul meu. Nu fac rabat! Sa coboare Florea Florian si soferul! Sa-si dea demisia sau sa fie demisi. Nu ma intereseaza. Este picatura care a umplut paharul.

Gheorghe Pistol o sa actioneze

Lui Gheorghe Pistol pot sa-i reprosez atitudinea, pot sa-i reprosez „rautatile” impotriva mea, insa nu pot sa-i reprosez ca nu o sa-i „coboara” pe cei doi. Are si el copii si o sa vizualizeze cum ar fi reactionat daca era vorba de ai lui. Sincer, toti parintii cu care am vorbit au avut aceeasi reactie. Ba, unii si-au afirmat disponibilitatea de a porni o actiune de masa, daca cei doi nu sunt demisi. Le multumesc. Nu o sa fie cazul. Gheorgehe Pistol nu o sa-i tina in brate.

P.S. Nu mai este loc de „diplomatie”!

 

Marian Gavrilescu

Leave a Comment
Share
scris de
Marian Gavrilescu

Postari recente

Cum poate un intrapreneur să stimuleze inovația direcționată?

Într-o lume a afacerilor dominată de giganți corporativi și piețe saturate, abordarea inovatoare a unui…

5 luni ago

Optimizarea strategiilor de vânzare cu modelul GROW

În lumea vânzărilor, fiecare moment este oportunitate. Dar, așa cum știm cu toții, oportunitatea nu…

10 luni ago

Consultanța în afaceri: De la neîncredere la transformarea afacerii tale

Am scris un articol pentru Careers & Business despre acest subiect. M-am gândit să pun…

10 luni ago

Viziune versus Implementare: Cum ne adaptăm în mijlocul schimbării

Bună dragilor! Fie că sunteți antreprenori în plină acțiune sau specialiști experimentați, fiecare dintre noi…

10 luni ago

Vreau să introduc manager MMS (director MMV) în COR. Ce părere aveți?

De ce vreau să introduc manager MMS (director MMV) în COR (Clasificarea Ocupațiilor din România)?…

1 an ago

Rebranding Dragon Star Curier – cum arata noul logo DSC si care este explicatia lui.

In urma cu numai trei luni, acceptam o noua provocare - un nou proiect de…

4 ani ago