Marketing

5 directii de la care nu se abat oamenii de succes

Studiez de mai bine de doi ani, trei oameni de succes. Conduc grupuri importante de firme si au afaceri de zeci de milioane. Unul dintre ei depasind chiar suma de 100 milioane de euro. Mi-am propus sa va redau, in mai multe articole, ce au in comun aceste persoane si ce am constatat ca sta la baza succesului lor. Probabil o sa para scenarii de film sau imposibil de acceptat pentru romani, fie ei si oameni de succes. Surpriza, este adevarat! Da, se intampla in Romania si mi se pare incredibil. Cinci directii in aparenta simple (nu sunt), insa putine ca numar, deci pot fi folosite de oricine… in principiu!

  1. Gandirea pozitiva – controlul creierului

Folosesc meditatia si tehnici provenite din medicina traditionala chineza pentru curatare, securitate energetica si ancorare in aspectele pozitive ale vietii. Nu-i poti deturna de le proiectele lor si realizeaza tot ce si-au propus. Dimineata este startul si consolidarea zilei.

        2. Echilibru si in viata privata

Cel mai important si mai de succes business este viata privata. Relatia cu partenerul de viata si copii are reguli clarede la care nu se abat. Cand descoperi activitatile private, ai senzatia ca sunt oameni care nu au un loc de munca, deoarece par prezenti continuu in viata de familie.

      3. Alimentatia echilibrata – stapanirea stomacului 

Pentru ei, creierul din stomac este foarte important. Beneficiaza de acelasi tratament ca si creierul clasic. Dusul interior de dimineata, discutia zilnica cu el (cu stomacul) si echilibrul perfect de alimentatie si nutritie potrivit fiecarei activitati de peste zi. La ei lucrurile par atat de simple. Nu sunt! Mai bine spus, nu au fost! Pana ca toate aceste principii de viata sa devina „a 2-a natura”, a fost nevoie de concentrare, rezistenta si sacrificii.

      4. Ancorarea in lucrurile care au functionat si consolidarea lor continua

Propriile modele de succes sunt cele care guverneaza activitatea zilnica. Totul are legatura cu acestea. Orice altceva nou se face cu pasi marunti, analizati, verificati si urmariti. Fiecare reusita repetata nu face decat sa imbogateasca portofoliul de succes la care se ancoreaza. Este foarte greu sa treaca o zi fara sa apara  beneficiile (pe toate planurile), pentru ca „traiesc ziua ca si cum ar fi ultima”. Da, chiar asa! Unul a invatat acest aspect de la un sirian, altul l-a mostenit de la un parinte.

      5. Sahul – fiecare miscare este facuta strategic si cu piesa (competenta) potrivita

Hazardul sau „Piata care trage” nu sunt interesante. Un nou drum inseamna viziune, proiectii, analize, planuri si asigurarea indeplinirii lor. Nu se cred „detinatorii tuturor competentelor si al adevarului absolut/universal„. Cand o competenta sau o expertiza lipseste, apeleaza cu incredere la specialisti validati pe acele domenii.

Sunt modele de succes si trebuie cunoscute!

Revin in scurt timp cu detalii ample. Incerc sa obtin cateva prezente la o conferinta pe aceasta tema. Mi se pare foarte interesant. Cu toate acestea, cel mai important aspect este legat de faptul ca niciunul dintre ei nu a invatat aceste lucruri de la cineva si nici nu s-au sfatuit reciproc. Nu se cunosc personal si nu au colaborari. Respecta aceleasi reguli, sub forme diferite, insa cu o claritate demna de o specializare. M-as bucura sa aflati direct de la ei principiile care le asigura succesul in tot ce fac. De fapt, cred ca ar trebui sa aflati ce inseamna cu adevarat Viata Constienta!

Sa auzim numai de bine!

5 directii de la care nu se abat oamenii de succes was last modified: martie 27th, 2020 by Marian Gavrilescu
Marian Gavrilescu

Leave a Comment
Share
scris de
Marian Gavrilescu

Postari recente

Rebranding Dragon Star Curier – cum arata noul logo DSC si care este explicatia lui.

In urma cu numai trei luni, acceptam o noua provocare - un nou proiect de…

3 ani ago

Schimbarea ta trebuie descoperita de cei din jur, nu cunoscuta inainte!

Daca ai decis sa schimbi ceva la tine sau chiar sa te schimbi radical, felicitari!…

3 ani ago

Voi lasati copiii sa se uite la serialul „Las Fierbinti” de pe PRO TV?

Aseara ma uitam cu Luca Si Adelin, in foisor, la serialul "Las Fierbinti" de pe…

3 ani ago

Despre consultantul în marketing și cât este de important

Consultantul este consilierul directorului general (sau owner) și supervizorul celor desemnați să implementeze strategia de…

3 ani ago

Despre stoc de marfă, comportamente și soluții

M-a sunat o clientă, era vorba despre stoc de marfă, întelegerea unor comportamente și identificarea unor…

3 ani ago

Top 10 semnale ca trebuie sa te schimbi

Pentru ca traim intr-o societate dominata de simptome si pastile remediu, mai gandit sa va…

3 ani ago