Cadre din viata

Dr. Lavinia Melania Bratu, nutritionist, mama, sotie, speaker, autor… toate perfecte! Cum?

Va scriam in urma cu ceva vreme despre rezultatele unui studiu legat de 5 DIRECTII DE LA CARE NU SE ABAT OAMENII DE SUCCES. Astazi mi-a venit la indemana o persoana pe care o „studiez” fara sa vreau. De fapt, subconstientul meu o studiaza, insa nu m-am gandit sa o dau exemplu de succes. Ce s-a schimbat intre timp? Am urmarit o emisiune de sanatate care m-a bulversat si care a determinat anumite schimbari. „Un pahar de suc natural stors din fruct contine 6 lingurite de zahar. Exact aceeasi cantitate de zahar o are si o bautura carbogazoasa.” Ca sa citez din informatiile primite astazi de la o emisiune tv. In acel moment am realizat ca am primit franturi de informatii, am facut schimbari rapide si am crezut ca suntem mai constienti. Nup! Cum ma repliez repede in orice situatie, am gandit asa: Stop! Acum trebuie sa am o singura sursa de informatie. Trebuie sa ma leg de un nutritionist si sa iau de la el intregul concept. O aleg pe Lavinia Melania Bratu! Zis si facut! M-am apucat sa o citesc, sa-i urmaresc activitatea si.. surpriza: Am descoperit un om normal cu comportament de om perfect! Stiu, vreti sa dezvolt. Sincer, imi este greu sa fac asta, pentru ca nici eu nu inteleg cum face!? Promit sa o intreb si sa va etalez raspunsul, desi va dati voi singuri seama din postarile de pe blog si facebook.

Dimineata exemplara; Sedinte la clinicile pentru care lucreaza; Pranzul sanatos si relaxat; Postari pe facebook si blog; Autor de lucrari stiintifice si carti de specialitate; O sotie exemplara; O mama grijulie; Speaker la evenimente; Sustinator si organizator de evenimente pentru copiii; Activitati domestice si gospodaresti, etc Toate cu un echilibru de care suntem toti invidiosi. Sa mai spun ca nu rateaza sarbatori, vacante, etc. Intotdeauna acestea o surprind in familie sau pe drum cu familia catre locuri frumoase si pline de energie pozitiva.

Nu am avut alta inspiratie sa va scriu despre acest om minunat si modest, Lavinia Melania Bratu. Imi este rusine ca o fac asa brusc! Cert nu trebuia sa consum acest subiect cu o abordare simplista, insa nu pot sa-mi schimb acest mod de a actiona. Sincer, asa am simtit, acum! Pe acei dintre voi care o sa citeasca aceasta postare, iar reactia o sa fie: „Nu exista asa ceva. Lauda excesiva si interesata!” o sa-i iert! Nu poate face asta decat cel/cea care nu o cunoaste sau nu a studiat-o pe Lavinia.

Promit sa revin si cu lucruri concrete! Acest om special merita acest lucru. Dar, poate ma sustineti si voi, mai ales cei care-i sunteti fani si cunoscatori.

Sa auzim numai de bine!

 

Dr. Lavinia Melania Bratu, nutritionist, mama, sotie, speaker, autor… toate perfecte! Cum? was last modified: mai 6th, 2018 by Marian Gavrilescu
Marian Gavrilescu

Leave a Comment
Share
scris de
Marian Gavrilescu

Postari recente

Optimizarea strategiilor de vânzare cu modelul GROW

În lumea vânzărilor, fiecare moment este oportunitate. Dar, așa cum știm cu toții, oportunitatea nu…

3 luni ago

Consultanța în afaceri: De la neîncredere la transformarea afacerii tale

Am scris un articol pentru Careers & Business despre acest subiect. M-am gândit să pun…

3 luni ago

Viziune versus Implementare: Cum ne adaptăm în mijlocul schimbării

Bună dragilor! Fie că sunteți antreprenori în plină acțiune sau specialiști experimentați, fiecare dintre noi…

3 luni ago

Vreau să introduc manager MMS (director MMV) în COR. Ce părere aveți?

De ce vreau să introduc manager MMS (director MMV) în COR (Clasificarea Ocupațiilor din România)?…

10 luni ago

Rebranding Dragon Star Curier – cum arata noul logo DSC si care este explicatia lui.

In urma cu numai trei luni, acceptam o noua provocare - un nou proiect de…

3 ani ago

Schimbarea ta trebuie descoperita de cei din jur, nu cunoscuta inainte!

Daca ai decis sa schimbi ceva la tine sau chiar sa te schimbi radical, felicitari!…

4 ani ago